Det første søm blev slået i i år 2007, hvor virksomheden Eksklusivbyg blev stiftet af Marek Dabrowski, med ønske om at fokusere på kvalitet og gedigent håndværk. Igennem årene har vi, med Marek i front, erhvervet os ekspertise til at ombygge og renovere i overensstemmelse med forskellige huses sjæl, stil og alder. Vi har renoveret mange huse siden 2007, og antallet af følgere og interesserede er steget. Derfor vil vi – for en god ordens skyld – gerne introducere os selv.

Kundernes ønsker i højsæde

“Jeg lever og ånder for mit job, og finder stor tilfredsstillelse i at komme med gode ideer og løsninger så mine kunder får det bedste!” – Marek.

Marek Dabrowski er manden bag Eksklusivbyg – og ham der tager telefonen når man ringer.

Den personlige kundekontakt er en nødvendighed, når det kommer til at få det perfekte resultat. Vi kender værdien af et højt informations niveau, og hvor vigtigt det er at have god kontakt – hele vejen fra et indledende møde eller besøg til et færdigt projekt.

Eksklusivbyg bestræber sig på at følge tidens trends, men stadig have indblik i gamle håndværksmetoder. “Jeg elsker de udfordringer, de gamle villaer giver mig, og det samspil jeg har med mine underleverandører og kunder – og ikke mindst hvor glad og stolt mine egne medarbejdere gør mig, fordi jeg kan se, at de sætter en ligeså stor ære i at aflevere et flot stykke arbejde, som jeg selv gør.” – Marek

“Som eksperter er det vigtigt, at vi ved hvad der bevæger sig inden for renovering og håndværk.” – Eksklusivbyg.

Eksklusivbyg stræber dagligt for at sikre tilfredse kunder igennem den komplekse process det kan være at renovere hus eller andre byggeprojekter.

Mvh.

Eksklusivbyg